Pizza traditionala este de fapt o reteta de pizza de casa, o pizza pe care o puteti adapta dupa propriul gust, folosind ingredientele ce va sunt pe plac.
Facem aluatul, adica peste faina adaugam drojdia dizolvata in apa calduta, sarea, zaharul ,doua oua, laptele dulce , framantam bine si lasam 25 de minute la dospit.
Intindem foaia cu telul pana obtinem o foaie subtire.
Adaugam ingredietele astfel, intai ungem cu sos de rosii, adaugam bucatile de salam, rosiile taiate feliute, oregano, piperul si la urma cascavalul.
Introducem la cuptorul incalzit pentru 20-25 de minute.
Scoatem de la cuptor si servim calda dupa preferinta .
Pofta buna !
Pizza se serveste calda !
Acest aperitiv suedez elegant si usor de preparat, numit Raksmorgas sau Open shrimps/prawns sandwich mi-a venit in...
Sandvis cu creveti sau Swedish shrimps sandwichOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj