Pizza traditionala

Pizza traditionala este de fapt o reteta de pizza de casa, o pizza pe care o puteti adapta dupa propriul gust, folosind ingredientele ce va sunt pe plac.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 150 gr faina alba
  • • 200 gr salam
  • • 8 linguri suc de rosii
  • • 2 oua
  • • 200 gr cascaval
  • • 4 lingura lapte dulce
  • • 2 rosii
  • • 5 gr drojdie
  • • 10 gr de sare
  • • 10 gr de zahar
  • • 3 gr de oregano
  • • 4 gr de piper macinat
  • • o ceasca de apa calduta

Mod de preparare

Facem aluatul, adica peste faina adaugam drojdia dizolvata in apa calduta, sarea, zaharul ,doua oua, laptele dulce , framantam bine si lasam 25 de minute la dospit.
Intindem foaia cu telul pana obtinem o foaie subtire.

Adaugam ingredietele astfel, intai ungem cu sos de rosii, adaugam bucatile de salam, rosiile taiate feliute, oregano, piperul si la urma cascavalul.
Introducem la cuptorul incalzit pentru 20-25 de minute.
Scoatem de la cuptor si servim calda dupa preferinta .
Pofta buna !


Pizza se serveste calda !

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu creveti sau Swedish shrimps sandwich

  Acest aperitiv suedez elegant si usor de preparat, numit Raksmorgas sau Open shrimps/prawns sandwich mi-a venit in...

Sandvis cu creveti sau Swedish shrimps sandwich
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca