Pizza traditionala este de fapt o reteta de pizza de casa, o pizza pe care o puteti adapta dupa propriul gust, folosind ingredientele ce va sunt pe plac.
Facem aluatul, adica peste faina adaugam drojdia dizolvata in apa calduta, sarea, zaharul ,doua oua, laptele dulce , framantam bine si lasam 25 de minute la dospit.
Intindem foaia cu telul pana obtinem o foaie subtire.
Adaugam ingredietele astfel, intai ungem cu sos de rosii, adaugam bucatile de salam, rosiile taiate feliute, oregano, piperul si la urma cascavalul.
Introducem la cuptorul incalzit pentru 20-25 de minute.
Scoatem de la cuptor si servim calda dupa preferinta .
Pofta buna !
Pizza se serveste calda !
În loc de pască am pregătit acest cheesecake delicios. Dacă faceți un blat bun de aluat și adăugați o cremă de...
Desert cheesecake cu ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata