Ravioli cu spanac

Se prepara un aluat de taitei din 2 oua si faina. Se intind foaie potrivit de groasa si se imparte in doua. Se pregateste umplutura, amestecand spana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g spanac fiert si pasirat
  • 150 g sunca felii tocata
  • 3 oua
  • 1 cana de faina
  • 50 g cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

Se prepara un aluat de taitei din 2 oua si faina.

Se intind foaie potrivit de groasa si se imparte in doua. Se pregateste umplutura, amestecand spanacul, cascavalul, sunca, adaugand un ou.

Se aseaza pe aluat, cu o lingurita, gramajoare de umplutura din 5 in 5 cm, dupa care se acopera cu a doua foaie.

Cu un cutit, se taie patrate (fiecare avand cate o lingurita

umplutura la mijloc) se preseaza usor pe margini si se fierbe 20 de minute in apa clocotita cu sare.

Se servesc cu un cascaval ras sau cu sos de rosii sau de smantana.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa