Se prepara un aluat de taitei din 2 oua si faina. Se intind foaie potrivit de groasa si se imparte in doua. Se pregateste umplutura, amestecand spana
Se prepara un aluat de taitei din 2 oua si faina.
Se intind foaie potrivit de groasa si se imparte in doua. Se pregateste umplutura, amestecand spanacul, cascavalul, sunca, adaugand un ou.
Se aseaza pe aluat, cu o lingurita, gramajoare de umplutura din 5 in 5 cm, dupa care se acopera cu a doua foaie.
Cu un cutit, se taie patrate (fiecare avand cate o lingurita
umplutura la mijloc) se preseaza usor pe margini si se fierbe 20 de minute in apa clocotita cu sare.
Se servesc cu un cascaval ras sau cu sos de rosii sau de smantana.
Pofta buna!
Alte retete de paste gasiti aici:
Ravioli cu urzici
Lasagna cu spanac,
Pasta cu gorgonzola si spanac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa