Ravioli cu spanac

Se prepara un aluat de taitei din 2 oua si faina. Se intind foaie potrivit de groasa si se imparte in doua. Se pregateste umplutura, amestecand spana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g spanac fiert si pasirat
  • 150 g sunca felii tocata
  • 3 oua
  • 1 cana de faina
  • 50 g cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

Se prepara un aluat de taitei din 2 oua si faina.

Se intind foaie potrivit de groasa si se imparte in doua. Se pregateste umplutura, amestecand spanacul, cascavalul, sunca, adaugand un ou.

Se aseaza pe aluat, cu o lingurita, gramajoare de umplutura din 5 in 5 cm, dupa care se acopera cu a doua foaie.

Cu un cutit, se taie patrate (fiecare avand cate o lingurita

umplutura la mijloc) se preseaza usor pe margini si se fierbe 20 de minute in apa clocotita cu sare.

Se servesc cu un cascaval ras sau cu sos de rosii sau de smantana.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa