Ceapa se prajeste in ulei, cand se ingalbeneste, se rade morcovul si telina. Se continua prajirea la foc iute, se adauga carnea. Se prajeste pana se d
Ceapa se prajeste in ulei, cand se ingalbeneste, se rade morcovul si telina.
Se continua prajirea la foc iute, se adauga carnea. Se prajeste pana se deschide la culoare toata carnea.
Se stinge cu pasta de rosii si apa, se condimenteaza, se calesc toate la foc mic timp de cel putin doua ore.
Pe parcurs, se controleaza sosul sa nu fie prea dens si sa nu se arda. Se adauga cate putina apa dupa cum se cere. In timpul prepararii, ingredientele condimentate se fierb bine si se transforma intr-un sos dens.
Pastele se fierb in apa sarata, se trecoara, se scurg. Se servesc in farfurii, iar deasupra se pune sos presarat cu parmezan ras.
Alte retete recomandate
Salata de icre
Supa crema de sparanghel
Intr-o zi aveam o punga cu pulpe de pui prin frigider si nu stiam ce sa gatesc din ele. Eram intr-o pana totala de idei si...
Mancare de pui cu masline si rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.