Spaghete bologneze

Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei incins, dupa care adaugam carnea tocata si le prajim impreuna cateva minute. Apoi adaugam pasta de rosii s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oregano
  • piper macinat
  • sare
  • 400 g carne de vita slaba
  • 400 g paste fainoase
  • 150 g parsta de rosii
  • 4 linguri de ulei
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura de zahar
  • busuioc

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei incins, dupa care adaugam carnea tocata si le prajim impreuna cateva minute. Apoi adaugam pasta de rosii si zaharul, asezonam cu usturoiul pisat piperul busuiocul, oregano, sarea apoi aduagand cate putina apa, le fierbem pana se inmoaie. Se fierb pastele.
Alte retete recomandate Ardei umpluti Ciuperci umplute Ciulama de ciuperci

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa