Spaghete bologneze

Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei incins, dupa care adaugam carnea tocata si le prajim impreuna cateva minute. Apoi adaugam pasta de rosii s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oregano
  • piper macinat
  • sare
  • 400 g carne de vita slaba
  • 400 g paste fainoase
  • 150 g parsta de rosii
  • 4 linguri de ulei
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura de zahar
  • busuioc

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste usor in ulei incins, dupa care adaugam carnea tocata si le prajim impreuna cateva minute. Apoi adaugam pasta de rosii si zaharul, asezonam cu usturoiul pisat piperul busuiocul, oregano, sarea apoi aduagand cate putina apa, le fierbem pana se inmoaie. Se fierb pastele.
Alte retete recomandate Ardei umpluti Ciuperci umplute Ciulama de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...