Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea c
Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea cratitei, iar in uleiul ramas prajim putin usturoiul si ghimbirul taiate marunt, ardeiul feliat, ciupercile si ceapa verde, asezonam cu sos de soi, sare, piper, pratim aprox. 1-2 minute, apoi adaugam spaghetele fierte in prealabil, si prajim inca 1-2 minute cu ragu de carne. Cand servim presaram deasupra rondele de ardei iute.
Alte retete recomandate
Salata de vinete cu ardei
Tocanita cu vinete
Tocanita mazare
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa