Spaghete chinezesti

Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g spaghete
  • 300 g piept de pui
  • 1-1 ardei verde si rosu
  • 100 g ciuperci
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de intaritor alimentar
  • 1 lingura de sos de soia
  • ghimber proaspat
  • piper macinat
  • sare
  • boia de ardei iute
  • ulei

Mod de preparare

Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea cratitei, iar in uleiul ramas prajim putin usturoiul si ghimbirul taiate marunt, ardeiul feliat, ciupercile si ceapa verde, asezonam cu sos de soi, sare, piper, pratim aprox. 1-2 minute, apoi adaugam spaghetele fierte in prealabil, si prajim inca 1-2 minute cu ragu de carne. Cand servim presaram deasupra rondele de ardei iute.
Alte retete recomandate

Salata de vinete cu ardei

Tocanita cu vinete

Tocanita mazare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...