Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea c
Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea cratitei, iar in uleiul ramas prajim putin usturoiul si ghimbirul taiate marunt, ardeiul feliat, ciupercile si ceapa verde, asezonam cu sos de soi, sare, piper, pratim aprox. 1-2 minute, apoi adaugam spaghetele fierte in prealabil, si prajim inca 1-2 minute cu ragu de carne. Cand servim presaram deasupra rondele de ardei iute.
Alte retete recomandate
Salata de vinete cu ardei
Tocanita cu vinete
Tocanita mazare
Dupa ce ca nu sunt multe, au inceput sa se si strice, perele si merele, ele sunt subiectul zilei de azi. Le-am adunat si eu,...
Desert placinta cu pere si mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj