Spaghete cu carne de vita a la " Mirela "

Se fierb spaghetele cu apa si o lingura rasa sare, dupa ce sau fiert se scurg de apa si se da un jet de apa rece, dupa aceea se freaca cu un cub de un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Spaghete o cutie
  • 500 grame de carne tocata de vitel
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2-3 rosii
  • un ardei gras
  • o cutie de bulion
  • delikat
  • piper
  • ulei
  • un cub de margarina sau unt si nelipsitul parmezan

Mod de preparare

Se fierb spaghetele cu apa si o lingura rasa sare, dupa ce sau fiert se scurg de apa si se da un jet de apa rece, dupa aceea se freaca cu un cub de unt sau margarina, intre timp cit fierbe spagetele se face sucul de carne, se pune intr-o tigaie un pic de ulei la incins si se adauga ceapa cind ceapa e un un pic calita, se adauga carnea tocata, dupa aceea morcovul ras si ardeiul, dupa ce s-au fiert impreuna toate se adauga rosile tocate si bulionul,la urma se adauga o lingurita de delikat si un virf de cutit de piper.
Se serveste cu parmezan ras pe deasupra!!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec economic cu mere

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Deyu. 

Desert chec economic cu mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii