Se fierb spaghetele cu apa si o lingura rasa sare, dupa ce sau fiert se scurg de apa si se da un jet de apa rece, dupa aceea se freaca cu un cub de un
Se fierb spaghetele cu apa si o lingura rasa sare, dupa ce sau fiert se scurg de apa si se da un jet de apa rece, dupa aceea se freaca cu un cub de unt sau margarina, intre timp cit fierbe spagetele se face sucul de carne, se pune intr-o tigaie un pic de ulei la incins si se adauga ceapa cind ceapa e un un pic calita, se adauga carnea tocata, dupa aceea morcovul ras si ardeiul, dupa ce s-au fiert impreuna toate se adauga rosile tocate si bulionul,la urma se adauga o lingurita de delikat si un virf de cutit de piper.
Se serveste cu parmezan ras pe deasupra!!
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa