Spaghetele se fierb si se strecoara. Taiem fasolea in bucati marunte, crenvursti si ciupercile in felii subtiri, ceapa in cubulete marunte. Adaugand p
Spaghetele se fierb si se strecoara. Taiem fasolea in bucati marunte, crenvursti si ciupercile in felii subtiri, ceapa in cubulete marunte. Adaugand putin apa le calim putin in unt, iar daca e gata adaugam frisca. Adaugam foaia de dafin, sare, piper, si fierbem 1-2 minute. Turnam sosul peste spaghete si presaram deasupra marar din belsug.
Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...
Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de BucatarasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj