Se fierb spaghetele in apa cu sare, cam 10-15 minute, dupa aceea se trec printr-un jet de apa rece. Intr-un ceaun se pune margarina, muschiuletul, ciu
Se fierb spaghetele in apa cu sare, cam 10-15 minute, dupa aceea se trec printr-un jet de apa rece. Intr-un ceaun se pune margarina, muschiuletul, ciupercile taiate foarte fin, condimentele, piperul dupa gust, pasata de tomate, putina apa. Se obtine un sos dens.
In acesta se toarna spagetele, se amesteca pina sint acoperite foarte bine cu sos, iar apoi se pune cascavalul. Se amesteca totul, iar la sfirsit se pot pune 2-3 linguri smintina.
Se servesc calde
Aceste briose le-am facut pentru intalnirea de la Slanic.
Briose din aluat dospitPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura