Se taie pieptul de porc felii de aprox. 1/2 cm si se prajesc intr-o tigaie, impreuna cu cateva linguri de ulei si catelul de usturoi (care trebuie sco
Se taie pieptul de porc felii de aprox. 1/2 cm si se prajesc intr-o tigaie, impreuna cu cateva linguri de ulei si catelul de usturoi (care trebuie scos de indata ce capata o culoare maronie). Intr-un castron fierbinte se bate bine ouale (doua oua intregi si doua galbenusuri) la temperatura camerei, impreuna cu branza rasa, se adauga sare si mult piper proaspat macinat, pentru a obtine o pasta fina. Pregatirea sosului poate fi inceputa de indata ce spaghetele sunt aproape de a fi scurse; acestea se pun intr-un castron pentru supa si se amesteca cu pasta fina si pieptul de porc prajit.
Carbonara se serveste fierbinte.
Retete de suflet Astazi am reusit in sfarsit sa fac o prajitura cu arome de toamna,ca si vremea de afara. O combinatie...
Desert prajitura cu mere si nuciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj