Se calesc ceapa si usturoiul, se stinge cu apa sau supa de legume si se mai lasa la foc mic sa se patrunda ceapa. Se adauga smantana si gorgonzola si
Se calesc ceapa si usturoiul, se stinge cu apa sau supa de legume si se mai lasa la foc mic sa se patrunda ceapa.
Se adauga smantana si gorgonzola si se lasa la foc mic amestecand sa se topeasca amandoua.
Se pipereaza dupa gust, nu se sareaza, e gorgonzola destul de sarata.
Se dau si spaghetele in cratita sa se "uneasca" cu sosul, mai merge si putina apa (unde au fiert spaghetele), depinde de grosimea sosului si gata.
Pofta buna!
Reteta Spaghetti cu sos de gorgonzola a fost propusa de Kroko pe forum culinar.ro
Alte retete de spaghetti gasiti aici:
SPAGHETTI CARBONARA reteta originala,
Spaghetti cu rosii si ciuperci,
Spaghetti cu chiftelute
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj