Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara este o reteta de paste simpla si delicioasa. Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub jet de apa rece.
Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara este o reteta de paste simpla si delicioasa. Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece.
Se topeste untul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor.
Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.
Aromat, pufos si delicios! Nu uitati, sa faceti si voi, intr-o zi de post cand nu mai aveti idei ;)
Rulou de post cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj