Paste cu nuca si portocale

Un dulce de post delicios.

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Paste cu nuca si portocale

Ingrediente

  • 500 gr paste
  • o lingura de pesmet
  • o lingura de zahar
  • 1 portocala
  • 1 lingurita de ulei
  • 2 linguri de nuca

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Pesmetul cu zaharul se pun intr-o craticioara in care am pus uleiul si amestecam pe foc mic, de cateva ori, cat sa se omogenizeze. Luam de pe foc, punem pastele scurse de apa, nuca si zeama de portocala si mai punem inca putin pe foc, pana amestecam de 2-3 ori.

Optional, pentru un gust mai bun, le putem introduce la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori