Un dulce de post delicios.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Pesmetul cu zaharul se pun intr-o craticioara in care am pus uleiul si amestecam pe foc mic, de cateva ori, cat sa se omogenizeze. Luam de pe foc, punem pastele scurse de apa, nuca si zeama de portocala si mai punem inca putin pe foc, pana amestecam de 2-3 ori.
Optional, pentru un gust mai bun, le putem introduce la cuptor.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii