Sufleu de taitei cu carne tocata

Taiteii se pregatesc conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scot si se lasa sa se scurga. Usturoiul si ceapa se curata, se toaca si se lasa sa se praj

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g taitei
  • un catel de usturoi
  • o ceapa mare
  • 4 linguri ulei
  • 400 g carne tocata
  • o lingura pasta de rosii
  • cimbru
  • 250 ml vin rosu
  • un borcan de rosii taiate
  • 100 g slanina
  • 500 g brinza cu smintina
  • 100 g brinza feliata(emmentaler)
  • 4 oua

Mod de preparare

Taiteii se pregatesc conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scot si se lasa sa se scurga. Usturoiul si ceapa se curata, se toaca si se lasa sa se prajeasca in ulei incins. Se adauga carnea tocata impreuna cu pasta de rosii, cimbru, piper si sare. Se toarna vinul si totul se fierbe acoperit 45 min. Bucatile de rosii se adauga dupa 30 min. Slanina se taie cubulete. Se unge o forma de sufleu. Se umple forma cu taitei si sosul de carne tocata.peste ultimul strat de taitei se adauga brinza rasa, ouale batute bine, apoi se acopera cu felii de brinza emmentaler si felii de slaninuta. Se pune la cuptor 50-60 min.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...