Slanina se taie cubulete mici si se prajeste. Bucatile de slanina prajite se scot si la untura se adauga 2 linguri de smantana. Branza se zdrobeste bi
Slanina se taie cubulete mici si se prajeste. Bucatile de slanina prajite se scot si la untura se adauga 2 linguri de smantana. Branza se zdrobeste bine cu o furculita. Se fierb taietei la care adauga smantana cu untura si branza.(Daca s-a adaugat deja branza nu se mai incalzeste!)
Daca se prepara cu banza de burduf (din care este necesar cam 30dg), atunci nu se stropeste cu smantana, dar se recomanda adaugarea de frunze de marar.
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Sos de smantana
Supa de rosii
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura