Taietei de casa cu usturoi

Taietei de casa cu usturoi se fac repede si sunt mult mai sanatosi decat cei din comert. Inngredientele pentru reteta sunt: taietei, parmezan, bacon.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g taieteti proaspeti refrigerati
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 100 g parmezan
  • 100 g bacon
  • sare si piper
  • 3 oua
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Taieteii de casa cu usturoi se prepara astfel: fierbem pastele la foc mare in apa cu sare. Curatam si spalam bine patrunjelul. Intr-un castron se bat ouale cu patrunjelul si 60 g parmezan. Saram si piperam, lasam sa se scurga pastele si le trecem printr-un jet de apa rece. Lasam sa se zvante de apa. Tocam patrunjelul, baconul si incingem ulei intr-o tigaie. Prajim baconul, presaram usturoi si calim. Se adauga apoi pastele si se amesteca. Punem oul peste paste si se amesteca. Pastele se pun pe farfurii si se presara parmezan ras.


Alte retete cu paste recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Felii de ciocolata

O prajitura ciocolatoasa, fabuloasa!

Felii de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii