Taieteii Singapore sunt usor de preparat. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro, alaturi de alte retete de paste.
Taieteii Singapore sunt alegerea ideala, atunci cand vreti sa-i impresionati pe cei dragi cu o retete delicioasa si usor de preparat. Este altfel decat o reteta de paste obisnuita. Se toarna apa fierbinte si se lasa la inmuiat. Intre timp se incalzeste jumatate din catitatea de ulei intr-un wok si se prajesc rapid legumele tocate marunt, cu exceptia mugurilor de fasole si a cepei. Se adauga usturoiul pisat, chilli si ghimbirul. Se asaza apoi legumele pe o farfurie si se adauga restul de ulei in wok, apoi se prajeste rapid pieptul de pui si crevetii. Se asaza apoi in farfurie alaturi de legume si se adauga pasta de curry in vas. Se prajeste pentru cateva secunde, apoi se toarna 150 ml apa si sosul de soia. Se lasa la fiert, apoi se adauga taieteii scursi, moi si mugurii de fasole si se amesteca pana sunt complet acoperiti. Se pun din nou in wok legumele, puiul, crevetii, impreuna cu ceapa verde si coriandrul si se amesteca bine.
Taieteii Singapore se servesc pe farfurii mari, presarati cu seminte de susan si frunze proapete de coriandru.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii