500 grame jumari pregatite din cuburi de soia, cu deosebirea ca inaite de prajire, cuburile inmuiate de soia se taie in 3-4 bucati. Se fierb taitei (f
500 grame jumari pregatite din cuburi de soia, cu deosebirea ca inaite de prajire, cuburile inmuiate de soia se taie in 3-4 bucati. Se fierb taitei (facauti de casa)l ungi din 350 grame de faina, apoi fara capac, incalzind incet, se amesteca si 250 grame branza de vaci, zdrobita cu furculita.
Se amesteca incet, cu lingura de lemn. Apoi se adauga jumarile bine prajite, maruntite, dupa gust saram si servim cald.
La servire se stropeste cu putina smantana.
Alte retete culinare
Mancare de sparanghel
Piept de pui la cuptor
Placinta cu spanac si carne pui
Salata din piept de pui cu ciuperci
Am preluat aceasta reteta de pe site-ul lui Radu Popovici. Minunata! Am adus cateva completari retetei asa ca va voi arata in...
Supa crema de rosiiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura