Taitei cu branza telemea

Taiteii cu branza telemea este o mancare de paste simpla si delicioasa. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc si se trec prin jet de apa rece.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • taitei - 350 g
  • unt - 100 g
  • branza telemea de oi - 200 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Taiteii cu branza telemea este o mancare de paste simpla si delicioasa. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc si se trec prin jet de apa rece. Branza se spala si se rade. Taiteii se aseaza in tava unsa cu unt infierbantat, se adauga branza si se niveleaza compozitia. Deasupra se presara cantitatea de branza ramasa si se introduce la cuptor 5 minute.

Taiteii cu branza telemea se servesc calzi.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de biscotti italienesti

Intr-una din zile, navigand pe IG, mi-a aparut un filmulet cu un tanar frumusel care ne arata cum se prepara foarte simplu o...

Reteta de biscotti italienesti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca