Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pina se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie rom
Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pina se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie romburi sau dreptunghiuri. Se lasa putin sa se usuce si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Cind sunt gata se clatesc cu apa rece, se scurg bine intr-o strecuratoare. Se pun intr-un castron mare si peste ei se pune brinza si smintina, se amesteca usor sa nu se sfarime taiteii. Se unge un vas cu margarina, se pun taiteii si se introduce vasul 10 min la cuptor.
Se servesc calzi cu smintina deasupra.
Placinta americana cu mere, cu un blat fraged facut cu unt, o umplutura de mere dulci si aromate cu scortisoara si un topping...
Desert american apple piePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura