Taitei cu cascaval

Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca 2/3 din 180 grame parmezan ras. Se amesteca incet cu lingura de lemn. Apoi, dupa gust, r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350 g faina
  • 180 g parmezan

Mod de preparare

Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca 2/3 din 180 grame parmezan ras. Se amesteca incet cu lingura de lemn. Apoi, dupa gust, restul de cascaval, se presara deasupra si se serveste cald. Stropim si cu putina smantana. Cascavalul il amestecam chiar inainte de servire. Restul de taitei fierti, fara cascaval, se pastreaza in frigider. Cine nu are timp sa faca taitei de casa, poate folosi si spaghetti rupte in doua si fierte.
Alte retete recomandate

Lasagna cu spanac

Paste cu mazare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...