Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca 2/3 din 180 grame parmezan ras. Se amesteca incet cu lingura de lemn. Apoi, dupa gust, r
Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca 2/3 din 180 grame parmezan ras. Se amesteca incet cu lingura de lemn. Apoi, dupa gust, restul de cascaval, se presara deasupra si se serveste cald. Stropim si cu putina smantana. Cascavalul il amestecam chiar inainte de servire. Restul de taitei fierti, fara cascaval, se pastreaza in frigider. Cine nu are timp sa faca taitei de casa, poate folosi si spaghetti rupte in doua si fierte.
Alte retete recomandate
Lasagna cu spanac
Paste cu mazare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa