Taitei cu cascaval

Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca 2/3 din 180 grame parmezan ras. Se amesteca incet cu lingura de lemn. Apoi, dupa gust, r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350 g faina
  • 180 g parmezan

Mod de preparare

Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca 2/3 din 180 grame parmezan ras. Se amesteca incet cu lingura de lemn. Apoi, dupa gust, restul de cascaval, se presara deasupra si se serveste cald. Stropim si cu putina smantana. Cascavalul il amestecam chiar inainte de servire. Restul de taitei fierti, fara cascaval, se pastreaza in frigider. Cine nu are timp sa faca taitei de casa, poate folosi si spaghetti rupte in doua si fierte.
Alte retete recomandate

Lasagna cu spanac

Paste cu mazare

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa