Taitei cu nuci

Se fierb taiteii in apa putin sarata. Se strecoara, se spala cu apa rece, lasindu-i sa se scurga bine. Se amesteca apoi cu zaharul, nucile, scortisoar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 miini de taitei
  • 4 linguri zahar
  • 5-6 linguri nuci pisate
  • putina vanilie sau scortisoara pisata

Mod de preparare

Se fierb taiteii in apa putin sarata. Se strecoara, se spala cu apa rece, lasindu-i sa se scurga bine. Se amesteca apoi cu zaharul, nucile, scortisoara sau vanilia. Taiteii se pot inlocui cu macaroane sau spaghete.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...