Se calesc in unt ceapa si sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate in felii subtiri. Se fierbe totul 15 minute,
Se calesc in unt ceapa si sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate in felii subtiri. Se fierbe totul 15 minute, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Intre timp, se fierb taiteii, se scurg si se pun pe un platou. Se toarna deasupra sosul de rosii si se presara parmezanul ras. La mijloc, se pune busuiocul.
O supă delicioasă plină de vitamine, numai bună zilele astea de toamnă, ploioase și răcoroase!
Supa deasa din curcan cu legume si gartene la slow cooker Crock PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj