Taitei cu parmezan si sos de rosii

Se calesc in unt ceapa si sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate in felii subtiri. Se fierbe totul 15 minute,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. taitei cu oua
  • 50 gr. unt
  • 150 gr. sunca grasa
  • 1 ceapa
  • 3 rosii mari
  • 3 linguri parmezan
  • 1 lingura busuioc tocat marunt

Mod de preparare

Se calesc in unt ceapa si sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate in felii subtiri. Se fierbe totul 15 minute, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Intre timp, se fierb taiteii, se scurg si se pun pe un platou. Se toarna deasupra sosul de rosii si se presara parmezanul ras. La mijloc, se pune busuiocul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...