Amesteca untul de arahide, sosul chilli, laptele de cocos, supa de legume si sosul de soia pana ce toate devin o crema moale. Lasa taiteii 5 minute in
Amesteca untul de arahide, sosul chilli, laptele de cocos, supa de legume si sosul de soia pana ce toate devin o crema moale. Lasa taiteii 5 minute in apa clocotita pana se inmoaie. Incalzeste uleiul intr-o tigaie si caleste ghimbirul, broccoli, ardeiul si porumbul timp de 3 minute. Adauga fasolea pastai, usturoiul si lasa pe foc inca 2 minute. Toarna sosul de chilly si lasa sa fiarba. Scurge taiteii de toata apa. Pune-i in tigaie alaturi de restul ingredientelor si lasa la foc mare pentru 1-2 minute. Presara apoi frunzele de busuioc, alunele prajite si serveste.
M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...
Mancare de spanac cu ceapa verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura