TAITEI THAILANDEZI SATAY

Amesteca untul de arahide, sosul chilli, laptele de cocos, supa de legume si sosul de soia pana ce toate devin o crema moale. Lasa taiteii 5 minute in

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • unt de arahide 30g
  • sos chilli dulce 30ml
  • supa de legume 100ml
  • sos de soia 40ml
  • taitei 300g
  • ulei de susan 20ml
  • 1 radacina de ghimbir proaspat
  • ras
  • 150g broccoli desfacut in buchetele
  • 1 ardei rosu curatat de samburi si feliat
  • porumb dulce 100g
  • stiuletii taiati pe jumatate
  • fasole pastai 50g
  • 3 capatani de usturoi pisat
  • 20 frunze de busuioc proaspat
  • alune prajite usor strivite 25g
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Amesteca untul de arahide, sosul chilli, laptele de cocos, supa de legume si sosul de soia pana ce toate devin o crema moale. Lasa taiteii 5 minute in apa clocotita pana se inmoaie. Incalzeste uleiul intr-o tigaie si caleste ghimbirul, broccoli, ardeiul si porumbul timp de 3 minute. Adauga fasolea pastai, usturoiul si lasa pe foc inca 2 minute. Toarna sosul de chilly si lasa sa fiarba. Scurge taiteii de toata apa. Pune-i in tigaie alaturi de restul ingredientelor si lasa la foc mare pentru 1-2 minute. Presara apoi frunzele de busuioc, alunele prajite si serveste.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...