Tortellini cu carne, ciuperci, cascaval si sos de smantana

Tortellini cu carne, ciuperci, cascaval si sos de smantana este o reteta absolut delicioasa de paste, foarte aromata si consistenta.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 4 buc. oua
  • • 200 gr ciuperci
  • • 2 buc. rosii
  • • 300 gr tortellini cu carne
  • • 10 gr de sare
  • • 2 gr de piper
  • • 200 gr cascaval
  • • 200 gr smantana
  • 2 gr de oregano
  • • 2 gr de maghiran
  • • 2 linguri de margarina

Mod de preparare

Intr-un bol se adauga smantana, ouale batute, sarea, piperul, oregano, maghiranul si se amesteca .
Se fierb tortellinele pentru 15 minute, se scurg de apa , se amesteca cu sosul facut din smantana, se adauga 100 grame de cascaval si se amesteca.
Se unge tava cu margarina, se intinde continutul , se adauga deasupra , ciupercile feliate, rosiile taiate feliute, cascavalul ras si se introduce la cuptor pentru 25-30 de minute. Se serveste fierbinte pana nu se intareste cascavalul.


Tortellini se servesc calde !

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle cu lapte batut si rosii uscate

Chifle cu lapte batut si rosii uscate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca