Aceasta reteta de paste este delicioasa, potrivita pentru toamna cand gasim dovleac din abundenta. Tortellini cu dovleac, busuioc si ricotta este o reteta simpla si delicioasa, o alternativa la o reteta clasica de paste de exemplu.
Taiati dovleacul in jumatate. Tocati marunt jumatate, iar restul tocati-l bucati mai mari . Puneti dovleacul intr-un vas, impreuna cu busuiocul, ricotta si cea mai mare parte din parmezan. Amestecati cu furculita si asezonati daca e nevoie. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare 3- 4 minute, pana devin moi. Caliti amestecul de verdeturi impreuna cu alte cateva bucati de dovleac in putin unt sau ulei de masline, pana acestea devin crocante si puneti-l peste tortellini.
Tortellini cu dovleac, parmezan si busuioc se servesc cu parmezan ras deasupra.
Iubesc sa gatesc la noua mea jucarie! :X
Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj