Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Intr-o tigaie cu ulei se pun cartofii, la foc mic. Ceapa se curata, se spala si se feliaza marunt. C
Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Intr-o tigaie cu ulei se pun cartofii, la foc mic. Ceapa se curata, se spala si se feliaza marunt. Cand cartofii incep sa fie moi, se adauga ceapa si se mai lasa pe foc mic pana devine sticloasa, amestecand din cand in cand. Se scurge uleiul din tigaie cu un capac mare sau o strecuratoare si se pune deoparte. Cartofii si ceapa se pun intr-un vas si se piseaza ca piureul de cartofi. Carnatul se taie rondele. Cele patru oua se sparg, se bat ca pentru omleta si se toarna in vas. Apoi se adauga rondelele de carnat, se presara sare, piper, marar uscat, dupa gust si se amesteca bine. In tigaie se pune din uleiul scurs si se toarna compozitia din vas, intinzand-o pe toata suprafata ca pe o pizza, la foc mic. La nevoie se mai adauga ulei si se misca in continuu sa nu se prinda de tigaie. Dupa aproximativ 10-15 minute se intoarce cu o farfurie mare pe partea cealalta si se mai lasa inca 10-15 minute, la foc mic, sa se rumeneasca bine. Casul se da pe razatoare si dupa ce pizza a fost rasturnata pe un platou sau o farfurie mare, se presara deasupra cat este calda.
Se orneaza cu masline si se serveste calda.
Alte retete recomandate:
O altă variantă a ciorbiței din carne de miel, mai răcoritoare și colorată, intră în colecția de "retete...
Ciorba de ied cu frunze de sfecla si loboda rosieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa