Astazi o sa-ti pregatesc omleta perfecta. Nu are multe ingrediente, nu vreau s-o complic, dar v-asigur ca este mega-gustoasa. Am mancat-o prima data la un restaurant Ardelenesc si m-a cucerit pe deplin.
Bate ouale cu ajutorul telului si adauga putina sare;
Taie ardeiul gras si ceapa cubulete;a.
Pune ulei de masline intr-o tigaie cu strat antiaderent si caleste intai ardeiul, si la scurt timp adauga si ceapa.
Adauga apoi boia peste acestea si amesteca bine;
Cand legumele au devenit transparente, adauga ouale;
Cu ajutorul unei spatule de silicon, ridica marginile omletei, lasand excesul de deasupra sa se duca dedesubt, pentru a se coace mai bine;
O poti impaturi de la jumatate, o poti arunca in aer ca pe o clatita daca stapanesti bine acest aspect sau ca sa-ti fie mai usor, pune o farfurie deasupra, rastoarn-o pe ea, si adaug-o din nou in tigaie;
Fa acest procedeu daca doresti s-o servesti intreaga;
Pune-o pe farfurie, adauga putin piper deasupra si serveste-o cu placere.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa