Baby carrots glazurati cu otet balsamic

Baby carrots glazurati cu otet balsamic

Portii
1
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 morcovi mici
  • 1 lingura crema de otet balsamic
  • 1 lingura ulei de masline
  • Sare
  • Piper
  • 1 lingura mix de seminte
  • 1 lingura chivas

Mod de preparare

Curata morcovii cu grija si lasa-le codita, spala-i apoi usuca-i cu un servetel de hartie

Amesteca bina otetul balsamic cu uleiul de masline si unge morcovii pe ambele parti, apoi pune-i intr-o tava, pe hartie de copt

Pune tava in cuptorul incalzit la 180 de grade si coace morcovii pe ambele parti, pana se glazureaza si se inmoaie

Scoate-i si presara deasupra sare si piper dupa gust, semintele asortate si firicele de chivas tocate marunt.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu caise, visine si bezea

O combinatie ideala pentru vremea de afara!

Prajitura cu caise, visine si bezea
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii