Pentru painea cu lapte se cerne faina in copaie. Se face loc la mijloc. Se pune drojdia frecata cu zaharul, apoi uleiul, sarea si laptele rece. Se framanta totul bine.
Pentru painea cu lapte se cerne faina in copaie. Se face loc la mijloc. Se pune drojdia frecata cu zaharul, apoi uleiul, sarea si laptele rece. Se framanta totul bine, pana ce aluatul face basici si se desprinde de pe maini. Se pune la cald sa creasca, se fac paini care se asaza pe tava sau se pun in forme presarate cu faina. Se lasa din nou sa creasca. Aceasta paine de casa se unge cu ou amestecat cu apa sau cu lapte, se coace la cuptor circa o ora la foc potrivit.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii