Painele cu malai este o paine de casa traditional ce se poate prepara in doar 40 de minute. Da drumul la cuptor. Amesteca malaiul cu laptele.
Painele cu malai este o paine de casa traditionala ce se poate prepara in doar 40 de minute.
Da drumul la cuptor.
Amesteca malaiul cu laptele si lasa-l sa stea la temperatura camerei cam 10-15 minute ca sa se inmoaie.
Adauga faina,sarea,praful de copt si zaharul la malai.
Bate oul si adauga-l si pe el.
Acuma poti adauga si uleiul.
Se da la cuptor cam 25 de minute.
Painele cu malai se serveste la fel cum servim painea alba
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Vazusem de ceva vreme un filmulet cu prepararea acestui tortulet, l-am vizionat dar nu l-am salvat. Nu mai stiu unde l-am...
Desert tortulet cu capsuni si crema de lapte cu ciocolata albaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj