Paine cu malai - Cornbread

Painele cu malai este o paine de casa traditional ce se poate prepara in doar 40 de minute. Da drumul la cuptor. Amesteca malaiul cu laptele.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3/4 cup faina de malai
  • 1 1/4 cup lapte
  • 1 cup faina
  • 1/3 cup zahar
  • 3 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou
  • 1/4 cup ulei
  • optional:bacon prajit
  • branza cheddar
  • ardei iute

Mod de preparare

Painele cu malai este o paine de casa traditionala ce se poate prepara in doar 40 de minute.

Da drumul la cuptor.
Amesteca malaiul cu laptele si lasa-l sa stea la temperatura camerei cam 10-15 minute ca sa se inmoaie.
Adauga faina,sarea,praful de copt si zaharul la malai.
Bate oul si adauga-l si pe el.
Acuma poti adauga si uleiul.
Se da la cuptor cam 25 de minute.


Painele cu malai se serveste la fel cum servim painea alba

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tortulet cu capsuni si crema de lapte cu ciocolata alba

Vazusem de ceva vreme un filmulet cu prepararea acestui tortulet, l-am vizionat dar nu l-am salvat. Nu mai stiu unde l-am...

Desert tortulet cu capsuni si crema de lapte cu ciocolata alba
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca