Painele cu malai este o paine de casa traditional ce se poate prepara in doar 40 de minute. Da drumul la cuptor. Amesteca malaiul cu laptele.
Painele cu malai este o paine de casa traditionala ce se poate prepara in doar 40 de minute.
Da drumul la cuptor.
Amesteca malaiul cu laptele si lasa-l sa stea la temperatura camerei cam 10-15 minute ca sa se inmoaie.
Adauga faina,sarea,praful de copt si zaharul la malai.
Bate oul si adauga-l si pe el.
Acuma poti adauga si uleiul.
Se da la cuptor cam 25 de minute.
Painele cu malai se serveste la fel cum servim painea alba
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar...
Cordon rougePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura