Painea care poate fi o sursa excelenta de carbohidrati buni, folosind partea hranitoare a cerealei.
Drojdia se dizolva cu apa calduta in care am adaugat zaharul si 3-4 linguri de faina. Lasat la loc caldut va creste in 10min. In faina cernuta se adauga sarea si se amesteca (sarea adaugata peste drojdie va incetini procesul de crestere). Adaugam drojdia apa framantam cu ulei. Aluatul il lasam la crescut 20-25 min intru-un loc caldut. Tapetam blatul de lucru cu seminte sau framantam aluatul cu seminte, modelam dupa preferintet. Se lasa la crescut pana ce isi dubleaza volumul. Se da la cuptor pentru 40-45min, depinde de cuptor, se face testul paiului. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti