Intr-un bol se dizolva drojdia cu apa, sarea si zaharul si se lasa se 10-15 minute sa dospeasca. Intr-un bol mai mare pui faina. Dupa ce a dospit ames
Intr-un bol se dizolva drojdia cu apa, sarea si zaharul si se lasa se 10-15 minute sa dospeasca. Intr-un bol mai mare pui faina. Dupa ce a dospit amestecul din bolul cel mic, il amesteci cu faina. Se framanta cam 25-30 minute, iar aluatul rezultat il pui pe o tava si il lasi sa dospeasca, pana ce si-a dublat volumul. Se da la cuptor pentru 1h.
Alte retete culinare recomandate:
Papanasi fierti
Galuste cu prune
......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...
Tort cu blat de cacao si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj