Painea de casa cu salvie si ceapa este un aperitiv delicios si consistent. Se topeste untul intr-o tigaie si se adauga ceapa, lasand 4-5 minute pana se inmoaie.
Painea de casa cu salvie si ceapa este un aperitiv delicios si consistent. Se topeste untul intr-o tigaie si se adauga ceapa, lasand 4-5 minute pana se inmoaie. Se amesteca cele 2 cantitati de faina si se incorporeaza untul ramas. Se pune drojdia si sarea. Se toarna laptele cald in mijlocul compozitiei. Se amesteca pana devine o pasta omogena. Se pune salvia si ceapa si se amesteca pe o planseta pudrata cu faina timp de 4-5 minute. Aluatul se lasa sa creasca timp de 1 ora intr-un loc cald. Dupa aceea se modeleaza foema unei paini rotunde cu diametrul de 18 cm. Painea de casa se aseaza in tava unsa. Pe mijlocul painii se cresteaza cu cutitul o cruce in care se pune inca putina sare si faina. Se acopera cu un servet si se mai lasa inca 30 de minute intr-un loc cald. Intre timp se incinge cuptorul. Painea de casa cu salvie si ceapa se coace 15-20 de minute, pana devine aurie si crocanta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.