Painea prajita cu legume si sunca de Praga este un aperitiv simplu si delicios. Se incinge cuptorul. Se pune in tava de la aragaz ardeii taiati fasiute si dovleceii.
Painea prajita cu legume si sunca de Praga este un aperitiv simplu si delicios. Se incinge cuptorul. Se pune in tava de la aragaz ardeii taiati fasiute si dovleceii. Se pun 2 linguri de ulei, se asezoneaza si se dau la cuptor 30 de minute. Se taie paine in 8 felii groase care de asemenea se prajesc in cuptor.Se freaca cu cei 2 catei de usturoi, se stropesc cu alte 2 linguri ulei apoi se aseaza legumele si fasiile de sunca.
Când ai poftă de ceva dulce și bun, încearcă acești Melcișori cu nucă și gem un desert rapid, delicios și...
Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și deliciosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura