Briose cu cascaval Sofia si legume

Briosele cu cascaval Delaco Sofia si legume sunt niste aperitive sau gustari extrem de gustoase, nutritive si foarte usor de facut.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250g faina
  • 2 oua
  • 5 lg de ulei
  • 25 cl lapte
  • sare
  • piper
  • drojdie
  • bicarbonat
  • 2 tomate
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • busuioc
  • cascaval Sofia Delaco

Mod de preparare

Se taie in felii tomatele, ceapa, usturoiul si mirodeniile.
Se amesteca faina, drojdia, bicarbonatul, se adauga sarea si piperul. Se adauga usturoiul si ceapa. Se amesteca rapid si ouale, uleiul si laptele. Se adauga tomatele. Se umplu formele de briose 3/4 si se pun la copt timp de 20-25 minute. La scoaterea din cuptor se presara cascaval Delaco Sofia razuit.


Briosele cu cascaval Sofia si legume se servesc calde sau reci, ca aperitiv, mic dejun sau gustari.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...