Daca cascavalul e tare il dam prin razatoare, iar daca este cascaval topit sau un cascaval moale il faramitam cu furculita, adaugam faina, sarea si ul
Daca cascavalul e tare il dam prin razatoare, iar daca este cascaval topit sau un cascaval moale il faramitam cu furculita, adaugam faina, sarea si uleiul. Drojdiile le dizolvam in lapte caldut cu zahar, si cind face spuma, adaugam la restul amestecului amestecam totul pana iese un aluat moale. Formam bilutze si lasam aproximativ 45 minute sa-si dubleze volumul. Coacem la cuptorul preincalzit la 180 200 g pana devin aurii.
Pofta buna! Reteta Chifle cu cascaval a fost propusa de dor-de-casa pe forum culinar.ro Alte retete cu cascaval gasiti aici: Covrigi cu cascaval, Muffins (briose) cu branza si cascaval, Cornulete cu sunca si cascaval
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj