Cornuri calde umplute

Cornurile calde umplute cu branza sunt o gustare delicioasa, ce poate fi preparata usor si rapid. Prepara niste cornuri simple pe care sa le umpli cu branza aromata.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cornuri
  • 1 cutie Delaco Ceva Fin Pufos Cremă de brânză cu verdeaţă
  • 1 castravete de grădină
  • 5-10 măsline mari
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 lingură de frunze de pătrunjel tocat

Mod de preparare

Preparare:

Cornurile poti sa le cumperi sau sa le prepari.

Tai cornurile în două şi scoţi o parte din miez. Amesteci Delaco Ceva Fin cu castravetele şi cu măslinele tăiate cubuleţe, cu ceapa verde tăiată mărunt şi cu pătrunjelul. Umpli cornurile cu compoziţia, le aşezi pe o tavă şi le pui în cuptor (încălzit în prealabil) pentru 3-5 minute.


Cornurile calde umplute pot fi servite si la micul dejun.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...