Cornuri umplute

Se desfac sardelele in jumatati, scotand sira spinarii si se toaca foarte bine pana devin o pasta care se amesteca cu putina pasta ansoa, cu oul rasc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie cu sardele
  • 1 ou rascopt
  • 10 masline
  • 1 gogosar din otet
  • 100 gr unt
  • pasta de ansoa
  • cornuri

Mod de preparare

Se desfac sardelele in jumatati, scotand sira spinarii si se toaca foarte bine pana devin o pasta care se amesteca cu putina pasta ansoa, cu oul rascopt si tocat, cu untul frecat spuma, cu maslinele si gogosarul tocate foarte marunt. Se taie cornurile la capete si se scobesc usor de miez, fara sa se rupa. Se umplu cornurile cu pasta de sardele, se asaza pe un platou, se acopera cu o foaie de pergament si se pun la rece pentru cateva ore.


Se servesc taiate felioare.

Alte retete:

Placinta cu dovleac

Galuste cu prune

Ciuperci la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...