Se desfac sardelele in jumatati, scotand sira spinarii si se toaca foarte bine pana devin o pasta care se amesteca cu putina pasta ansoa, cu oul rasc
Se desfac sardelele in jumatati, scotand sira spinarii si se toaca foarte bine pana devin o pasta care se amesteca cu putina pasta ansoa, cu oul rascopt si tocat, cu untul frecat spuma, cu maslinele si gogosarul tocate foarte marunt. Se taie cornurile la capete si se scobesc usor de miez, fara sa se rupa. Se umplu cornurile cu pasta de sardele, se asaza pe un platou, se acopera cu o foaie de pergament si se pun la rece pentru cateva ore.
Se servesc taiate felioare.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Galuste cu prune
Ciuperci la cuptor
Acum ca deja miroase a primavara am deschis oficial sezonul preparatelor verzi.
Supa crema de spanacInghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...
Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasaAceasta reteta simpla de pui cu usturoi si lamaie este perfectă pentru o cină rapida si delicioasa! Poti să o adaptezi si...
Pui cu usturoi si lamaie