Inmuiem drojdia in putin lapte si amestecam ingredientele (aluatul ar trebui sa fie mai degraba tare). Il intindem la un deget grosime si taiem fasii
Inmuiem drojdia in putin lapte si amestecam ingredientele (aluatul ar trebui sa fie mai degraba tare). Il intindem la un deget grosime si taiem fasii de 12 cm si le taiem bucati. Le apucam de capete si le rulam, le apasam bine sa nu se desprinda. Le fierbem in apa sarata. Daca se ridica la suprafata le scoatem imediat. Le prajim pana devin rosii.
Alte retete recomandate
Mere coapte cu miere
Prajitura visine
Tort cu mere
E vara, e cald, mie una nu-mi place sa "fac foc" in bucatarie, asa ca aleg retete simple care se fac repede. Partea buna e ca...
Spaghete cu sos de rosii si busuiocIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.