Trebuie sa obtinem un aluat din toate ingredientele, apoi pastram aluatul la rece in jur de 3, 4 ore. Dupa acest timp modelam betisoare lungi de 6-7
Trebuie sa obtinem un aluat din toate ingredientele, apoi pastram aluatul la rece in jur de 3, 4 ore. Dupa acest timp modelam betisoare lungi de 6-7 cm pe care le onduim dupa bunul plac astfel incat sa obtinem forme haioase. Le punem in tava si se coc la foc mai mare.
Sunt nemaipomeniti la un pahar de bere rece sau la un ceai cu lamaie.
Alte retete recomandate:
Pentru ca a sosit sezonul capsunilor, am zis sa incerc o reteta de prajitura usoara, nu foarte dulce, numai buna de savurat...
Desert tarta cu capsuni si crema bavareza de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj