Crutoane de paine prajita

Rupe o chifla in cuburi cu o latura de aproximativ 1 cm si prajeste-le in 2 linguri de ulei, amestecand continuu, pana devin aurii. In caz de nevoie p

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 chifla
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Rupe o chifla in cuburi cu o latura de aproximativ 1 cm si prajeste-le in 2 linguri de ulei, amestecand continuu, pana devin aurii. In caz de nevoie poti folosi si paine alba, insa trebuie sa-i tai coaja. Le poti pregati si fara ulei, pe gratar. Nu le lasa nesupravegheate, fiindca se ard repede. Intoarce cuburile ca sa se prajeasca uniform.

Aceasta reteta te poate ajuta atunci cand nu sti ce sa adaugi crocant mancarurilor tale. La o salata se potriveste excelent.


Alte retete care se potrivesc cu crutoane de paine:

Ciorba radauteana

Ciorba vacuta

Ciorba cartofi

Ciorba varza

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...