Crutoane de paine prajita

Rupe o chifla in cuburi cu o latura de aproximativ 1 cm si prajeste-le in 2 linguri de ulei, amestecand continuu, pana devin aurii. In caz de nevoie p

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 chifla
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Rupe o chifla in cuburi cu o latura de aproximativ 1 cm si prajeste-le in 2 linguri de ulei, amestecand continuu, pana devin aurii. In caz de nevoie poti folosi si paine alba, insa trebuie sa-i tai coaja. Le poti pregati si fara ulei, pe gratar. Nu le lasa nesupravegheate, fiindca se ard repede. Intoarce cuburile ca sa se prajeasca uniform.

Aceasta reteta te poate ajuta atunci cand nu sti ce sa adaugi crocant mancarurilor tale. La o salata se potriveste excelent.


Alte retete care se potrivesc cu crutoane de paine:

Ciorba radauteana

Ciorba vacuta

Ciorba cartofi

Ciorba varza

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!