Foetaj

Framantam faina, smantana si oul si intindeam aluatul obtinut. Amestecam margarina cu 13 dkg de faina si o intindem pe aluat. Impaturim aluatul si se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 dkg faina
  • 1 smantana
  • putina sare
  • 1 ou + I galbenusuri
  • 1 margarina
  • 13 dkg faina

Mod de preparare

Framantam faina, smantana si oul si intindeam aluatul obtinut. Amestecam margarina cu 13 dkg de faina si o intindem pe aluat. Impaturim aluatul si se poate folosi imediat. Umplutura: nuca, visine, mac, branza, mere etc.
Alte dulciuri recomandate

Prajitura cu visine

Dulceata visine

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...