Placintele la cuptor cu branza si verdeturi sunt o reteta de placinte minunata, in care puteti profita de aroma proaspata a verdeturilor in combinatie cu branza.
Pentru aluatul de placinte:
Puneti conform instructiunilor in masina de paine ingredientele pentru aluat, setati programul de paine, si lasati sa framante. Dupa perioada de framantare, scoateti aluatul, transferati-l intr-un bol, turnat deasupra 2 linguri de ulei si lasati la dospit.
Amestecati branza feta cu ierburile proaspete tocate marunt.
LLuati cam doua linguri de aluat pentru fiecare placinta, si intindeti-l cu mana pe o suprafata bine unsa cu ulei. Puneti in mijloc umplutura de branza, trageti-i colturile spre mijloc ca sa inchideti placinta, si intindeti-o, nu foarte subtire.
Puneti placintele la cuptorul preincalzit la 230 grade pana cand sunt aurii.
Reteta oferita de Rodiva - for the love of cakes
Serviti placintele la cuptor cu branza si verdeturi alaturi de un sos facut din 2 linguri de smantana, amestecate cu 5 linguri iaurt, usturoiul tocat, sare si piper dupa gust, si zeama de lamaie tot dupa gust.
Reteta facuta de la Moku tare bune au fost http://www.bucataras.ro/retete/galuste-cu-prune-64040.html Am dus si la...
Galuste cu pruneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj