Dizolva drojdia intr-un pic de apa. Amesteca faina cu un praf de sare, adauga drojdia si restul de apa. Framanta. Asaza aluatul intr-un castron uns cu
Dizolva drojdia intr-un pic de apa. Amesteca faina cu un praf de sare, adauga drojdia si restul de apa. Framanta. Asaza aluatul intr-un castron uns cu ulei, acopera si lasa sa-si dubleze volumul. Perpeleste costita si carnatii taiati. Fierbe ouale tari. Framanta aluatul impreuna cu baconul si cateva lingurite din grasimea in care s-au prajit mezelurile. La final, da-i forma rotunda. Cu ajutorul unui cutit, baga in aluat carnaciorii si ouale intregi, apoi lipeste aluatul. Pune painea pe o tava presarata cu faina si lasa sa creasca o ora. Da la cuptorul incins in prealabil. Asaza tava pe gratarul de sus, iar pe raftul de jos, pentru cinci minute, asaza o tava cu apa. Scoate tava cu apa si unge painea cu albus diluat cu putina apa. Mai tine la cuptor 15-25 de minute.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Zacusca de ciuperci
Ciuperci la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa