Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand c
Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand continuu (dureaza la racii din conserva si peste 1-2 minute iar la carne de vita 20-25 minute).
Se adauga taiteii fierti si strecurati si se servesc decorate cu "trandafiri din ceapa” sau cu rondele din ceapa noua.
Alte retete
Ciorba de perisoare
Spaghete gratine
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj