Paste cu carne

Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne (sunt buni si racii sau file de peste)
  • 1 lingurita de piper de sechuan
  • 3 linguri de pasta de tomate (amestecata cu 1 lingura de supa si cu o lingurita de miere)
  • 1 lingura de sos de chili
  • 1 lingurita de zagar
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 lingura de ulei
  • taitei sticlosi sau fidea
  • 4 linguri de vin alb sec
  • 2 catei de usturoi
  • cand servim 2 cepe noi

Mod de preparare

Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand continuu (dureaza la racii din conserva si peste 1-2 minute iar la carne de vita 20-25 minute).

Se adauga taiteii fierti si strecurati si se servesc decorate cu "trandafiri din ceapa” sau cu rondele din ceapa noua.
Alte retete

Ciorba de perisoare

Spaghete gratine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca