Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am int
Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza.
Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am intins grosier si am pus o mina de parmezan.
Am strins aluatul, am infoliat si am dat la rece pina azi.
Peste aluatul intins grosier, punem umplutura, rulam si reintindem, decupam si asezam in tava. Ungem cu galbenus si presaram parmezan. Eu am intins aluatul subtire, voi puteti sa il intindeti mai gros, sa iasa mai pufoase.
Pofta buna!
Reteta Pateuri, aperitive rapide a fost propusa de raluca elena pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive gasiti aici:
Saleuri cu brinza de vaci,
SARATELE SUPER-GUSTOASE,
Saratele de cascaval
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa