Pateuri cu branza in amestec

Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr aluat de foietaj
  • 200 gr branza de vaci
  • 20 ml ulei
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • 1 lamaie
  • chimen
  • sare

Mod de preparare

Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta. Se amesteca branza de vaci impreuna cu cascavalul ras, galbenusul, coaja rasa de lamaie si chimenul pisat marunt. Se intind foile, se pune umplutura pe fiecare foaie de aluat si se ruleaza pe lung. Rulourile obtinute se pun pe o tava unsa cu ulei, se taie bucati cu latura de 3-4 cm, se ung cu galbenus batut, se presara cu cascaval ras si chimen si se coc la foc potrivit. Se scot dupa ce s-au rumenit usor.


Se servesc calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...