Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta.
Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta. Se amesteca branza de vaci impreuna cu cascavalul ras, galbenusul, coaja rasa de lamaie si chimenul pisat marunt. Se intind foile, se pune umplutura pe fiecare foaie de aluat si se ruleaza pe lung. Rulourile obtinute se pun pe o tava unsa cu ulei, se taie bucati cu latura de 3-4 cm, se ung cu galbenus batut, se presara cu cascaval ras si chimen si se coc la foc potrivit. Se scot dupa ce s-au rumenit usor.
Se servesc calde.
Va propun o reteta foarte populara in sultanatul de Brunei - frigaruile satay. De origine indoneziana, le...
Frigarui de pui cu sos satayIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa