Pateuri cu branza in amestec

Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr aluat de foietaj
  • 200 gr branza de vaci
  • 20 ml ulei
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • 1 lamaie
  • chimen
  • sare

Mod de preparare

Poti pregati repede pateuri cu branza, daca folosesti aluat de foietaj. Aceasta reteta este excelenta. Se amesteca branza de vaci impreuna cu cascavalul ras, galbenusul, coaja rasa de lamaie si chimenul pisat marunt. Se intind foile, se pune umplutura pe fiecare foaie de aluat si se ruleaza pe lung. Rulourile obtinute se pun pe o tava unsa cu ulei, se taie bucati cu latura de 3-4 cm, se ung cu galbenus batut, se presara cu cascaval ras si chimen si se coc la foc potrivit. Se scot dupa ce s-au rumenit usor.


Se servesc calde.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...