Patratele de foietaj pentru mic dejun

Punem patratelul diagonal si il umplem cu cele spuse mai sus, parizer, masline, cascaval, ciuperci, inchidem patratelul pe diagonala, ungem colturile

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • patratele de foietaj (sau bucati mai mari si taiate)
  • masline fara samburi
  • parizer
  • sunca
  • carnaciori
  • cascaval
  • legume (rosii
  • ardei)
  • eu am folosit ciuperci de data asta
  • piper
  • 1 ou batut cu niscai unt lichid (margarina).

Mod de preparare

Punem patratelul diagonal si il umplem cu cele spuse mai sus, parizer, masline, cascaval, ciuperci, inchidem patratelul pe diagonala, ungem colturile cu ou.

Le facem si pe celelalte si le punem in tava, le ungem din belsug cu ou si le dam la cuptor la 200 gr timp de 25-30 minute. Si gata!


Sunt foarte bune la micul dejun sau ca si aperitiv. Alte retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Salata Caesar cu pui - Reteta gustoasa si satioasa

Salata Caesar se face destul de simplu, dar este foarte buna si satioasa, noua ne-a placut foarte mult. Ca si dressing, in...

Salata Caesar cu pui - Reteta gustoasa si satioasa
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos