PIZZA QUATTRO FORMAGGI cu blatul Alka Pizza Casei

O reteta pentru gusturi rafinate. Este gata in numai 5 minute, suficient pentru ca savoarea ingredientelor sa se intrepatrunda. Pentru un plus de aroma, alege Blatul Pizza casei cu usturoi si ierburi aromatizate.

Portii
2
Timp pregatire
600 minute
Timp coacere
600 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 buc
  • Smantana de gatit – 2 linguri
  • Busuioc proaspat – 4-5 frunze
  • Emmentaler – 40 g
  • Brie – 40 g
  • Cheddar – 40 g
  • Gorgonzola – 30 g
  • Piper negru – dupa gust

Mod de preparare

Intinde smantana de gatit pe blatul de pizza.

Taie emmentaler-ul, cheddar-ul si branza Brie cubulete;

Dispune emmentaler-ul si cheddar-ul pe blatul de pizza;

Adauga frunzele de busuioc peste;

Presara piper negru pe deasupra;

Pune apoi cubuletele de Brie;

Rupe bucati de gorgonzola si pune-le deasupra;

Unge o tava de pizza cu putin ulei si pune pizza in ea;

Introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 5 minute;

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos