PIZZA QUATTRO FORMAGGI cu blatul Alka Pizza Casei

O reteta pentru gusturi rafinate. Este gata in numai 5 minute, suficient pentru ca savoarea ingredientelor sa se intrepatrunda. Pentru un plus de aroma, alege Blatul Pizza casei cu usturoi si ierburi aromatizate.

Portii
2
Timp pregatire
600 minute
Timp coacere
600 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat Alka Pizza Casei Clasic – 1 buc
  • Smantana de gatit – 2 linguri
  • Busuioc proaspat – 4-5 frunze
  • Emmentaler – 40 g
  • Brie – 40 g
  • Cheddar – 40 g
  • Gorgonzola – 30 g
  • Piper negru – dupa gust

Mod de preparare

Intinde smantana de gatit pe blatul de pizza.

Taie emmentaler-ul, cheddar-ul si branza Brie cubulete;

Dispune emmentaler-ul si cheddar-ul pe blatul de pizza;

Adauga frunzele de busuioc peste;

Presara piper negru pe deasupra;

Pune apoi cubuletele de Brie;

Rupe bucati de gorgonzola si pune-le deasupra;

Unge o tava de pizza cu putin ulei si pune pizza in ea;

Introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 5 minute;

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de ciocolata, afine si zmeura - Reteta 800

Si am ajuns si la reteta cu nr.800! Incet dar sigur! Pentru acest numar de retete am pregatit un tort in care sa simt mai...

Desert tort cu crema de ciocolata, afine si zmeura - Reteta 800
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca