Saleuri cu cascaval

Faina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi in doua si se intind doua foi. Ac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 1 pachet margarina
  • 250 gr smantana
  • cascaval

Mod de preparare

Faina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi in doua si se intind doua foi. Acestea se ung cu ou, se presara deasupra cascaval ras si se taie batoane lungi. Se asaza batoanele intr-o tava si se pun la copt, in cuptorul cald.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Dulceata de gutui

Papanasi fierti

Tiramisu

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)

Dragii mei, de mult timp nu am mai facut fursecuri si m-am gandit sa va arat o reteta de fursecuri americane cu ciocolata sau...

Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca