Saleuri cu cascaval

Faina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi in doua si se intind doua foi. Ac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 1 pachet margarina
  • 250 gr smantana
  • cascaval

Mod de preparare

Faina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi in doua si se intind doua foi. Acestea se ung cu ou, se presara deasupra cascaval ras si se taie batoane lungi. Se asaza batoanele intr-o tava si se pun la copt, in cuptorul cald.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Dulceata de gutui

Papanasi fierti

Tiramisu

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos